2011. augusztus 23., kedd

Siófoki nyaralásunk

Egy szép nyári napon elmentünk a tanodával 2 napra Balatonra. Dél körül érkeztünk a szállodához. Felmentünk a lakosztályba, amikor már lepakoltuk a cuccokat, elmentünk ebédelni az Ezüstpartra. Nagyon jó volt ott, mert szabadon választhattunk ételeket, italokat, valamint gyümölcsöket. Amikor megebédeltünk, visszamentünk a szállodába.

Délután lementünk fürödni a partra. Nagyon jó volt a fürdés, csak a víz egy kicsit hideg volt. Kimentünk egy kicsit a partra is és a játszótérre. Ott is nagyon jól elvoltunk. Este elmentünk vacsorázni az étterembe. A vacsora után átöltöztünk és elmentünk a városba. Nagyon jó volt, mert nagyon szép volt az esti fény. Közben láttuk a Palace diszkót, ami mindenkinek tetszett. Azután visszamentünk a szállodába lefeküdni és készülődtünk a fogkrémezésre. De nem aludtunk el, hanem fönt maradtunk legalább 4-ig.


Másnap reggeliztünk az Ezüstpart étteremben, utána összepakoltuk a cuccokat, mert mentünk Wellnessbe. Amikor bementünk, Niki megkérdezte, hogy hány évesek vagyunk. A 14 éven aluliak kék karórát kaptak, aki elmúlt 14, azok pirosat. Az idősebbek bármit kipróbálhattak. Órával működtek a szekrények, volt 1 gép ami megmutatta a számot, hogy tudjuk a szekrény számát. Amikor bementünk, nagyon jó volt, mert volt kis csúszda, vízöntő, meg nagy csúszda. Amikor felmentünk a nagy csúszdára, elsőnek félelmetes volt. De amikor kipróbáltuk, már nem féltünk. Olyan gyorsan mentünk, hogy amikor leértünk, akkor a víz az arcunkba fröcskölt. Mindenhova mentünk a kis csúszdától a nagy csúszdáig.




Mikor már mindennek vége volt, átöltöztünk és felültünk a buszra. Hazafelé aludtunk. Ez volt a legjobb balatoni nyaralás.

(Orsós István, Fábrik János Balázs)

Nincsenek megjegyzések: